Nemzetközi konyha az üzemi étkezdében

Mivel dobhatjuk fel a konyha kínálatát, a megszokott menük és ételek mellett?
Rendezzünk nemzetközi heteket!

Mindenkiben lakozik egy egészséges kíváncsiság, és biztosan megkóstolja azokat az ételeket, amiket más nemzetek fogyasztanak. Különösen akkor, ha az étel valóban az adott ország különlegességeit tartalmazza.

Bon appetit!

Számunkra fontos a minőség

Számunkra fontos a minőség

Szolgáltatásaink legfontosabb alappillére a minőség, amely egyszerre biztosítja partnereink tökéletes kiszolgálását és a zökkenőmentes együttműködést. Tevékenységeink során megfelelünk minden HACCP előírásnak és követelménynek, garantálva a legmagasabb színvonalú kiszolgálást.

Étterem üzemeltetés

Étterem üzemeltetés

Az étkezés rendkívül fontos szerepet játszik életünkben, és nincs ez másképp az üzleti életben sem. A friss, ízletes és egészséges ételek jobb teljesítményre sarkallhatják a dolgozókat, ezért fontosnak tartjuk, hogy minden nap tápanyagokban gazdag és finom ételekhez jussanak. Kisebb üzemek büféinek üzemeltetése mellett akár több száz fő napi szintű kiszolgálását lehetővé tevő éttermi étkeztetésre is hatékony és gazdaságos megoldást tudunk biztosítani.

Mit? Mekkorát? Mennyit?

Mit? Mekkorát? Mennyit?

Segítünk megtervezni! Étterem nyitási tervei vannak? Vagy már üzemeltet egyet?

Szaktanácsadásunk alapján hatékonyabban és gazdaságosabban fogja üzemeltetni éttermét/üzemi étkezdéjét!

Felmérések és vizsgálatok során kialakítjuk a működési struktúrát, amivel optimalizáljuk a kihasználtságot. Összeállítjuk a komplett működési tervet a konyhára vonatkozóan, javaslatot teszünk a személyzet koordinálására, az eszközök és berendezések beszerzésére.

Étkeztetési ügyeit bízza Stigire!

Étkeztetési ügyeit bízza Stigire!

…hogy miért?

Vállalkozásunk közel 30 éves szakmai múltra tekint vissza, ahol a megfelelő szaktudás birtokában,
elhivatott, minőségi munkát végzünk.
Hatékonyan és eredményesen üzemeltetjük vendéglátási egységeinket, a kiváló szakmai tapasztalat
mellett a rugalmasság és gyors döntéshozatal jellemzi működésünket.
Előzetes felmérés és piackutatás alapján, egyedi igényeknek megfelelő megoldással szolgálunk megrendelőink részére, legyen szó egy üzemi konyha megtervezéséről, egy étterem üzemeltetéséről vagy egy rendezvény megszervezéséről és lebonyolításáról.
A modern táplálkozást szem előtt tartva, friss, ízletes és egészséges ételekből állítjuk össze
kínálatunkat, amit az emberek szívesen fogyasztanak. Így nem csak finom, de tápanyagokban gazdagételek közül választhatnak az üzemi étterem menüjéről.

UA-75328643-1